אחרי שברור לכל שהסבה לגז אינה מסוכנת ונסיעה עם מיכל גז באוטו אינה יכולה לסכן אתכם נשאר רק החסרון הפרקטי. מיכלי הגפ"מ תופסים כ-50-100 ליטר אצלכם ברכב תלוי בסוג הרכב ויש לאחסן אותם במקום כלשהו ברכב.
התקנת המיכל מתבצעת במקומו של הגלגל הרזבי, ששם היא אינה תופסת מקום יקר אך גודל המיכל מוגבל.
אפשרות שניה היא להתקין מיכל גדול יותר בתא המטען של הרכב אך כאן אנחנו מאבדים מקום יקר.
אם הרכב שלכם משמש לנשיאת מטען אולי לא תוכלו להתגבר על החסרון הזה ותצטרכו להסתפק במיכל קטן ולתדלק לעיתים תכופות, מה שמוביל אותנו לחסרון מספר 3.
תשמחו לדעת שתחנות תדלוק בגז חדשות מצטרפות לרשימה כל הזמן אך נכון לזמן כתיבת מאמר זה יש בישראל כ-100 תחנות בלבד.
זהו חסרון זעום מכיוון שברגע שאתם לא באמת מבטלים את השימוש בבנזין ברכב אלא מתקינים את מערכת הגז בנוסף למערכת התדלוק הרגילה של הרכב אין סיבה שתתקעו ללא דלק גפ"מ אך בכל מקרה מומלץ לבדוק שלפחות באיזור המגורים שלכם יש תחנות תדלוק בגז זמינות.
על פי רישיון הרכב שלכם אחרי ההסבה לגז אתם רשאים להכנס עם הרכב לחניונים. אבל, ישנם חניונים שמסיבות בטיחותיות של החניון עצמו, ולא הרכב שלכם, לא הותר להם להכניס רכבים שהתקינו מערכת גז ברכב. לרוב בחניונים תת קרקעיים ניתן להכנס עם רכב גז וקרוב לוודאי שחניונים שיוקמו בעתיד כן יכניסו בוודאות רכבי גז אך כיום עדיין קיימים חניונים תת קרקעיים שלא קיבלו אישור להכניס רכבים שעברו הסבה.
אז הנה לכם החסרונות בהתקנת מערכת גז לרכב. לדעתנו הייתרונות עולים בהרבה על החסרונות ובעלי רכבים ש"שורפים" הרבה כסף על דלק חייבים לשקול לטובת הכיס ולטובת הסביבה לשקול את היתרונות והחסרונות ולהתקין ברכבים מערכת גז לרכב.
מלאו את הפרטים שלכם ונשוב אליכם עם עד 5 הצעות מחיר
1,181,135
אתר זה משתמש ב'עוגיות' לצרכים שונים. פרטים נוספים בהצהרת הפרטיות